За шеста поредна година 320 души от получиха агнешко за Веикден,

...
За шеста поредна година 320 души от получиха агнешко за Веикден,
Коментари Харесай

320 души от Стамболийски получиха агнешко за Великден

За шеста поредна година 320 души от получиха агнешко  за Веикден, с благопожелание за здраве, благополучие и религия в положителното. Раздава се от кмета на общината Георги Мараджиев и фамилията му, като дарението е за всички консуматори на локалното обществено звено Домашен обществен патронаж и потребителите по плана „ Топъл обяд “. Агнешко бе раздадено и на децата от Центъра за настаняване от фамилен вид, които получиха и специфична торта за идния празник.

 Община Стамболийски с следващ извоюван план Община Стамболийски с следващ извоюван план
Започнахме седмицата на най-светлия християнски празник – Великден, с новината за извоюван план за ремонт на Социалния Патронаж...
„ През целия ми умишлен живот съм се стремялсъс фамилията ми да живеем в естетика и почитание към хората, и да оказваме помощ. Правили сме го стотици пъти! Дарявали сме доста преди да стана кмет. А от 2015 година до в този момент на всеки празник - Великден, Гергьовден, Архангеловден и Коледа, раздаваме храна на хора, които са небогати и самотни, които чакат у дома Великден без да имат храна на масата. Надявам се, че вършим по някакакъв метод щастливи тези 320 души. Години наред не съм приказвал за това, тъй като смятах, че не е нужно, когато правиш положително, да го огласяваш. Но към този момент мисля, че, в случай че повече хора се включват в такива начинания, ще дадем светлина и топлота не на 320, а на доста повече хора “, сподели кметът Георги Мараджиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР